Home Fashion women Sinsay

Sinsay

Sinsay je prvi put predstavljen u proleće 2013 i od tada je postao veliki lider u teen modi. Zahvaljujući njegovim kolekcijama, trendovi sa instagrama i modnih pista sada su dostupni običnim devojkama koje žele da njihov stil u modi oslikava njihovu ličnost. 2019. je godina promena, u kojoj su promenili kurs kretanja svog brenda. Danas žele da odgovore i na potrebe ne samo tinejdžerki, već i mladih žena, roditelja i dece. Imajući njih u vidu, lansirali su nekoliko novih kolekcija, uključujuću Lady, Home i dečiju liniju poznatu pod imenom Fox & Bunny. Njihov zajednički imenilac je pristupačna cena, znak prepoznatljivosti brenda od samog početka.

Glavni fokus je na Teen kolekciji, dizajniranoj za tinejdžerke i mlade žene. Začeta kao direktan odgovor trendovima društvenih mreža, kolekcija služi ukuse devojaka koje žele da izgledaju šik, ne samo u školi, već i na žurkama. Sinsay se izdvaja svojim aksesoarima koji upadaju u oči i daju kombinaciji potpuno novi izgled. Još jedna nova, proširena kolekcija nudi širok raspon odeće i modnih dodataka za aktivnu i nezavisnu ženu. Kolekcija Lady je kreirana za zaljubljenike u modu koji cene opušten stil i komfor po pristupačnim cenama. Kolekcija prati najnovije modne trendove i njeni raznovrsni elementi se lako mogu kombinovati u autfite savršene za svaku priliku.

Još jedna novina u portfoliju brenda je dečija kolekcija Fox & Bunny, podeljena u 4 linije koje isporučuju najnovije trendove po odličnim cenama. Baby boy i baby girl donose širok izbor pamučne odeće za dečake i devojčice do 2 godine. Kid boy i kid girl, sa druge strane, dizajnirani su za klince od 2 do 10 godina, i ističu se bojama i dezenima koji će zasigurno izazvati pažnju u školi ili vrtiću. Odeća i modni dodaci dolaze u pratnji linije Sinsay Home koja nudi kućne uređaje i unutrašnji nameštaj za sve, uključujući decu, tinejdžere i odrasle. Stotine raznovrsnih dodataka prirodno se uklapaju u estetiku drugih Sinsay linija i odgovaraju trenutnim trendovima na sajtovima poput Pinterest- a. Ponuda uključuje ramove za slike, slike, korpice, satove, ćebad, jastučiće, police, lampe i mnoge druge stvari.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnica. S površinama od 1200 do 2000 m2, novi komercijalni prostori nekoliko je puta veći od prvih Sinsay prodavnica, a zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvetljenja, njihov enterijer je lagan i prostran.

Nema

Svakim danom 10:00 - 22:00

Sinsay se nalazi na prvom spratu

Pogledaj na mapi

SLIČNI BRENDOVI